OBITELJSKO PODUZEĆE ZA SUHOMESNATE DELICIJE KOJE STAVLJA NAGLASAK NA TRADICIJU I KVALITETU

Poduzeće Buretić Bregi posluje u sadašnjoj postavi od 2003. godine i smješteno je u mjestu Bregi na obroncima planine Učke. Svoje poslovanje temeljimo na proizvođačkoj tradiciji obitelji Buretić iz Boljuna u Istri koja preko 100 godina uzgaja i proizvodi domaće poljoprivredne i stočarske proizvode od mesa i mlijeka.

Nakon djetinjstva i školovanja provedenog na poljoprivrednom gospodarstvu u Istri, otac Mladen započeo je s maloprodajom svježeg mesa i prerađevina na području Opatije prije više od 40 godina. Danas tvrtku Buretić Bregi d.o.o. vode sin Dalibor i njegova supruga Marina uz potporu mlađih članova obitelji. Fokus poslovanja usmjerava se isključivo na proizvodnju izvornih i autohtonih proizvoda koji ističu identitet kraja gdje nastaju i promoviraju iste kroz prizmu kvalitetnog ugostiteljstva i turizma.

Buretić Bregi - tko smo
Buretić Bregi - zaposlenici

OBITELJ KOJA NASTAVLJA RASTI

Malo obiteljsko poduzeće započelo je s 3 zaposlenika, a danas zapošljava 11 djelatnika. Iako ima 11 zaposlenih, više od polovice čine članovi obitelji tako da se može reći da je to jedna obitelj koja i dalje raste.

Kao poduzeće cjenimo naše stručne zaposlenike koji se kontinuirano educiraju o poslu koji obavljaju, kako bi i dalje nastavili uspješno pridonositi ovoj priči.

Buretić Bregi - zaposlenici

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE

Kao potvrda našeg uspješnog poslovanja i ostvarenja naše vizije i misije, Hrvatska gospodarska komora nedavno nam je dodijelila nagradu Zlatna kuna za razvoj autohtonih proizvoda.

Zlatnim medaljama višestruko su nagrađivani naš kuhani pršut na natjecanju u Tinjanu, kao i istarske kobasice te kobasice s tarufima u Svetom Petru u Šumi.

Buretić Bregi - priznanja