KVALITETA IZNAD KVANTITETE

Kroz godine rada postepeno smo unaprijeđivali naše pogone te obogaćivali našu ponudu. Veliki naglasak stavljamo na obučavanje i edukaciju jer nastojimo sva relevantna znanja primijeniti na naš rad kako bismo kupcima osigurali proizvode najviše kvalitete. Također, redovno se konzultiramo s gastronomskim stručnjacima te stručnjacima u proizvodnji mesa te tako znamo da činimo sve u našoj moći kako bismo imali proizvode visoke vrijednosti.

Buretić Bregi - proizvodnja
Buretić Bregi - vrhunska jednostavnost

Upotrebom najboljih prirodnih sastojaka i jednostavne tehnologije bazirane na prirodnim biokemijskim procesima osiguravamo prepoznatljiv vrhunski okus proizvoda. Takav način rada i proizvodnje je zahtjevniji jer počinje od fine i disciplinirane obrade svježeg mesa, a potom slijedi tehnološki proces koji iziskuje više vremena zbog prirodnog sušenja ili sporog kuhanja, no na kraju se sve to isplati kada čujemo zadovoljstvo naših korisnika i konzumenata. To je ono što nas uistinu gura naprijed te motivira da čuvamo naše izvorne i jedinstvene vrijednosti.

Svaki sastojak naših proizvoda ima svoje porijeklo, znamo odakle dolazi i kako je nastao, sretni smo što surađujemo sa vrsnim uzgajivačima s područja Istre, okolice Zagreba i Slavonije te pograničnog područja Slovenije koji imaju visoku disciplinu i čistoću prilikom držanja i prehrane životinja tako da znamo da imamo sigurnu sirovinu, a na kraju i ukusne proizvode.

Buretić Bregi - vrhunska jednostavnost

Tehnologije proizvodnje salama , kobasica i ostalih proizvoda:

Primjenjujemo tradicionalne tehnike proizvodnje,  tj.  onako kako se to radilo nekad, ali ipak prateći visoke tehnološke standarde. Kako bi se optimizirao cjelokupan proces proizvodnje, odnedavno smo uključili i našu vanjsku suradnicu, kćer Anu koja je završila studij Food Development and Innovation u Birminghamu. Upravo zbog toga naši proizvodi osim iznimnog okusa garantiraju i visoku sigurnost (uz najbolju sirovinu, kobasice i salamini zriju pod kontroliranim klimatskim uvjetima).

Buretić Bregi - tko smo