KVALITETNI SASTOJCI GARANTIRAJU KVALITETAN PROIZVOD
Otkrije raskoš i jedinstvene okuse Istre i Kvarnera
Okusite tradicionalne istarske okuse kroz naše suhomesnate delicije. Suhe istarske kobasice s tartufima, ružmarinom ili maslinama, kao i naš kuhani pršut – prosciutto cotto, jedinstveni su okusi kojima nema premca.
U ponudi također pronađite suhi pršut, istrijanski zarebrnik-ombolo, pancetu, hrenovke, paštetu od mesa istarskog goveda – boškarina ili janjeću paštetu s otoka Cresa, kao i paštetu s tartufima. Osnova za izradu svih naših proizvoda je svježe meso visoke kvalitete, a osim svinjskog i purećeg, koristimo i meso boškarina te cresku janjetinu koji doprinose punoći i autohtonosti okusa.
Sastojci koje koristimo su isključivo prirodnog podrijetla, a mirisom, okusom i izgledom asociraju na mjesto gdje se spajaju planina Učka i more, kao što je naše istarsko i kvarnersko područje.
Izvorne istarske okuse ostvarujemo miješanjem svježeg mesa isključivo uzgojenog u bliskim nam krajevima poput istarskog podneblja, morske soli koja daje specifičan okus našim suhomesnatim proizvodima te posebnim dodacima kao što je ružmarin, aromatična biljka koja mami svojim prepoznatljivim aromama.
JEDINSTVEN SPOJ OKUSA i MIRISA
Naše suhomesnate delikatese su rezultat dugogodišnje obiteljske tradicije u izradi mesnih proizvoda, gdje specifičnom recepturom i načinom pripreme nastojimo spajati okuse i mirisa Istre i Kvarnera.
Proizvodnja se temelji na tradicionalnom načinu rada, to jest na vrlo kvalitetnoj sirovini i prirodnim sastojcima. Naš cilj je da konačni rezultat budu vrhunski, autohtoni proizvodi, bez nepotrebnih dodataka. Vodimo se načelom da kvalitetni sastojci garantiraju i kvalitetan proizvod. Također pridodajemo veliku važnost unapređivanju proizvodnje zbog čega niz godina ulažemo u adekvatne proizvodne pogone i opremu.